13 de juliol de 2017

campanya Rwanda 2017

La Delegació de Missions aquest mes de maig hem anat a Rwanda amb el mossèn Joan Casas, el mossèn Joan Prat i 9 persones més.
Com sempre ha set un viatge molt profitós. Ens han acollit molt bé i ha set  una experiència molt enriquidora per tots els que anàvem en el viatge.
Com sabeu i no em canso d’explicar, els nostres missioners hi varen viure  molts anys ajudant a la tasca pastoral i social i ara actualment alguns sacerdots de la diòcesi de Kigali estan aquí entre nosaltres.
Una de les tasques que ens dediquem a la Delegació de Missions és a continuar que el vincle entre la Diòcesi de Vic i Kigali es faci més fort, tan per donar a conèixer la tasca que varen fer els nostres missioners com fer visibles alguns projectes actuals que necessita l’Església de Kigali.
Us expliquem això perquè cada any la segona setmana de juliol fem la campanya per RWANDA.
Us animem a col·laborar, seguim ajudant a nens de Muhondo i a la seva escola, també  com a altres projectes que cada any ens arriben a la delegació.
Des de la Delegació de Missions us volem donar les gràcies per endavant a totes i tots els que ja hi col·laboreu cada any .
Si voleu més informació estem al bisbat cada dijous de 5 a 7 del vespre.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Et demanem que siguis respectuós amb aquest bloc que estar dedicat a missions